Webinars

Få styr på den lovpligtige arbejdstidsregistrering før deadline 1. juli

32 visninger
06-06-2024

Den 1. juli træder der nye regler for registrering af arbejdstid i kraft, men hvad betyder det for dig som arbejdsgiver eller rådgiver? Få svarene og bliv godt opdateret til webinaret d. 6. juni.

Der er nye regler om registrering af arbejdstid på vej, ja faktisk træder de i kraft om ganske få uger. Kort sagt betyder det, at arbejdsgivere nu skal have et tidsregistreringssystem, så medarbejdernes daglige arbejdstid kan måles. 

Har du endnu ikke helt tjek på, hvad det betyder for dig som arbejdsgiver eller for de kunder, du rådgiver, så tilmeld dig webinaret d. 6. juni kl. 9.00-09.45. Her vil juridisk konsulent Katrine Røhling Faurholt og specialkonsulent Jacob Langvad Nielsen fra Jura & Skat i AFP tage dig med rundt om de nye regler og vejlede dig i, hvordan du bedst kommer i mål med arbejdstidsregistrering. 

 

Til webinaret får du:

  • En grundig gennemgang af de nye regler om arbejdstidsregistrering
  • Hvad du som arbejdsgiver er forpligtet til 
  • Input til hvad du skal være opmærksom på i valget af registreringssystem

Derudover har du naturligvis mulighed for at stille spørgsmål direkte til Katrine og Jacob undervejs, så du er godt klædt på til at imødegå de nye krav d. 1. juli. 

 

Praktisk information:

  • Afholdes den 6. juni kl. 9.00-09.45
  • Det er gratis at deltage.
  • Der kræves tilmelding. 

Har du ikke mulighed for at deltage d. 6. juni, så tilmeld dig alligevel, så får du nemlig optagelsen sendt direkte til din mail og kan se den, når det passer dig.

 

Psst!... Specialkonsulent Jacob Langvad Nielsen afholder endnu et webinar om de nye regler for arbejdstidsregistrering d. 3. september, hvor du kan stille spørgsmål og få hjælp til de sidste udfordringer. Sæt kryds i kalenderen allerede nu. 

 

Du kan altid spørge Jura & Skat i AFP

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning på andre områder, er du altid velkommen til at kontakte Jura & Skat i AFP. Besøg os på lf.dk.

 

Tilføj en kommentar...
Post som (log ud)